skip to Main Content

Bij energieB2B hebben we 25 jaar ruime ervaring op alles dat te maken heeft met energie. Daarnaast zijn we, net als coöperaties, actief in veel sectoren. Hierdoor kennen we jouw sector op het gebied van energie van binnen uit. Niet alleen kunnen we je dus adviseren op het gebied van energie, ons advies is specifiek gericht op jouw onderneming in jouw sector.

Zakelijk als ondernemers onder elkaar

Zoals onze naam al zegt zijn we een bedrijf voor bedrijven. Met een zakelijke instelling weten we waar jij als ondernemer mee bezig bent en hoe we je dus het beste kunnen adviseren en ontzorgen. Wij snappen dat jij als ondernemer je eigenlijk helemaal niet druk wilt maken over je energiezaken, maar dat je wel gebaat bent bij de meest gunstige energieprijzen.

Een groot netwerk en korte lijnen

Bij energieB2B staat service en behulpzaamheid voorop, daarom dat we grote zorg besteden aan ons netwerk. Tegelijkertijd willen we dat je direct contact hebt met de mensen die weten waar het over gaat, waardoor we zorgen dat er altijd korte lijnen zijn. Bij ons heb je direct de hulp die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. We zijn 24/7 bereikbaar, want energieverbruik gaat ook ’s nachts en in het weekend gewoon door.

Wij ontzorgen graag met al je energie zaken

Back To Top