skip to Main Content

Je bent ondernemer met een reden en je wilt je niet druk maken waar de energie voor je koffiezetapparaat vandaan komt.
Toch heb je als bedrijf vaak fikse energierekeningen en strategisch inkopen, goede contracten en gedegen advies kunnen al snel voor heel wat kostenbesparingen zorgen.

Samen staan we sterk

Net als bij een energie collectief zijn we actief in verschillende sectoren waardoor we voor jou gunstige prijzen kunnen onderhandelen bij energieleveranciers. Doordat we 25 jaar ruime ervaring hebben in veel sectoren op het gebied van energie kunnen we je van gedegen en bruikbaar advies en ondersteuning voorzien.

Gunstige inkoop

Energieprijzen fluctueren constant doordat de vraag en aanbod constant onderhevig is aan economische en politieke factoren en tegenwoordig natuurlijk ook heel erg door het weer. Wij houden de energiemarkt voor jou in het oog en spelen slim in op deze golfbewegingen, zodat de energie op het meest gunstige moment kan worden ingekocht.

Energyb2b-home

100% onafhankelijk

We zijn bij energieB2B 100% onafhankelijk en hebben dus geen onderhandse afspraken met energieleveranciers. Bij ons staat jouw belang voorop.

Duurzaam en innovatief

Bij EnergieB2B vinden we het belangrijk te kijken waar de energie vandaan wordt gehaald. Met de klimaatakkoorden in ons achterhoofd zoeken we voor jou duurzame en innovatieve mogelijkheden uit op het gebied van energie-opwekking. Van zonnepanelen tot windmolens, we kennen er alles van.

24/7 bereikbaar

Energie heb je altijd nodig, ook ’s nachts. Daarom dat we bij EnergieB2B staat voor onze service en behulpzaamheid. We zijn 24/7 bereikbaar en werken met korte lijnen om jou zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Wij ontzorgen graag met al je energie zaken

Back To Top